AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bir kolye görmek

Kahve falında gümüş bir kolye görmek

Kahve falında gümüş bir kolye görmek güzel bir haber almaya, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, işlerinin de rast gideceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bir kolye gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinden gümüş kolye almak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş kolye hediye almak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye toplamak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir gümüş kolye görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek âlim kişiler arasına gireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek husumetlerin başgöstereceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir