AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir gümüş kolye görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalettir.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden gümüş kolye almak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye toplamak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek kariyerinde atılım yapacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir