AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, zorlukların giderileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş kolye ve küpe gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında gümüş kolye küpe görmek herkesin rahat edeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe vermek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş taşlı küpe görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe aldığını görmek yatırımların heba olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş küpe hediye almak esenliğe ve feraha kavuşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir