AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kolye almak

Kahve falında gümüş kolye almak

Kahve falında gümüş kolye almak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kolye almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulur.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında gümüş kolye almak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş kolye toplamak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gümüş kolye görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir