AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gümüş kolye görmek

Kahve falında bir gümüş kolye görmek

Kahve falında bir gümüş kolye görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok zarar göreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir gümüş kolye gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, adının fesada karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine gümüş kolye takmak canının kıymetini bileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye bulmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, talihin yüzlerine güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye almak helal ve geniş rızık elde edeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir