AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümrükten geçmek

Kahve falında gümrükten geçmek

Kahve falında gümrükten geçmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümrükten geçmek gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümrükten geçmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gümrük memuru görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında gümrük kapısı görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında gümrük görmek huzur ve kazanç getireceğine, gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına inanılır.

Kahve falında üst geçitten geçmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir