AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümrük kapısı görmek

Kahve falında gümrük kapısı görmek

Kahve falında gümrük kapısı görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında gümrük kapısı gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında gümrük kapısı görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına yorulur.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında gümrük görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Kahve falında gümrükten geçmek zor durumda kalacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında gümrük memuru görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kapı kilitlemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Kahve falında yeni ev kapısı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında apartman kapısı görmek hoş muhabbette olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir