AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kapıdan geçmek

Kahve falında birçok kapıdan geçmek

Kahve falında birçok kapıdan geçmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, zorluklarının son bulacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok kapı görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, tüm isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında birçok kapı açmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çok kapıdan geçmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Kahve falında dar kapıdan geçmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek kime gideceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir