AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın çamur olduğunu görmek

Kahve falında arabanın çamur olduğunu görmek

Kahve falında arabanın çamur olduğunu görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın çamur olduğunu gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına delalettir.

Kahve falında arabanın çamur olduğunu görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına inanılır.

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın dışında gitmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde oturmak tazeleneceğine ve canlanacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalettir.

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın ezildiğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak çok güzel günler görüleceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir