AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın ezildiğini görmek

Kahve falında arabanın ezildiğini görmek

Kahve falında arabanın ezildiğini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın ezildiğini gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Kahve falında hızlı arabanın içinde olmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın çalışmadığını görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Kahve falında arabanın yerini unutmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın çalındığını duymak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde denize düşmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalettir.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın patlamasını görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir