AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde çamur görmek

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hastaysa şifa bulacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde çamur gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek variyet sahibi olacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arabanın çamur olduğunu görmek helal kazanç elde edileceğine, yetim sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini arabanın içinde görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde kar görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde yanmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın içinde fare görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir