AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın camlarını kırmak

Kahve falında arabanın camlarını kırmak

Kahve falında arabanın camlarını kırmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, düşman malından yemeye, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulur.

Kahve falında arabanın camlarını kırmak gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında arabanın camlarını kırmak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına delalettir.

Kahve falında arabanın camını kırmak borçlarının çoğalacağına, yapılan planların alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın camından fırlamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırmak görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında cam pencere kırmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cam eşya kırmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir