AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam eşya kırmak

Kahve falında cam eşya kırmak

Kahve falında cam eşya kırmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, şansının artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Kahve falında cam eşya kırmak gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha çekici olabilir, yeni ilişkilere başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında cam eşya kırmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında cam eşyaları kırmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camdan eşya kırmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında eşyaları kırmak zarara gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ev eşyalarını kırmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında bir eşyayı kırmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süs eşyası kırmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir