AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın camını kırmak

Kahve falında arabanın camını kırmak

Kahve falında arabanın camını kırmak bereket ve zenginlik olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, örnek insan olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın camını kırmak gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arabanın camlarını kırmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın camını kırmak fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın camından fırlamak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında cam bardağı kırmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam ayna kırmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında pencere camını kırmak ağız tadına kavuşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde cam kırmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir