AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülmek ve oynamak

Kahve falında gülmek ve oynamak

Kahve falında gülmek ve oynamak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında gülmek ve oynamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Kahve falında gülmek oynamak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gülmek ve oynamak endişe veren durumların düzeleceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında oynamak gülmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gülmek gülerek uyanmak sahip olduklarının eksileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızın güldüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında gülmek dalga geçmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü gülmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sabit geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tebessümle gülmek ayıplı yolara sapacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir