AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebessümle gülmek

Kahve falında tebessümle gülmek

Kahve falında tebessümle gülmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, alım gücünü yitireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında tebessümle gülmek gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Kahve falında tebessümle gülmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tebessüm etmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tebessüm ettiğini görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tebessüm eden birini görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine tebessüm etmek başarılı adımlar atacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tebessüm görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birine tebessüm etmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, rakiplerini geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında gülden taç görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, işlerinin hızlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir