AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülmek oynamak

Kahve falında gülmek oynamak

Kahve falında gülmek oynamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gülmek oynamak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında gülmek oynamak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işaret eder.

Kahve falında gülmek ve oynamak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında oynamak gülmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin güldüğünü görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Kahve falında kahkahayla gülmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında espriye gülmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında düşmana gülmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine gülmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir