AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynamak gülmek

Kahve falında oynamak gülmek

Kahve falında oynamak gülmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oynamak gülmek gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında gülmek oynamak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kısmetli kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oynamak gülmek hayatının güzelliklerle dolacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet eder.

Kahve falında gülmek ve oynamak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye gülmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında gerçekten gülmek çok büyük çaba sarfedeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinmek gülmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının güldüğünü görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir