AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülmek dalga geçmek

Kahve falında gülmek dalga geçmek

Kahve falında gülmek dalga geçmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında gülmek dalga geçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında gülmek dalga geçmek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, daha çok iş yapacağına inanılır.

Kahve falında şeytanla dalga geçmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında dalga geçmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle dalga geçmek zor zamanların biteceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında biriyle dalga geçmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasının içinden geçmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, desteksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin güldüğünü görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında namazda güldüğünü görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir