Kahve falında mezarlıkta gülmek

Kahve falında mezarlıkta gülmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta gülmek gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Kahve falında mezarlıkta gülmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle gülmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına gülmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tebessümle gülmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli gülmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin güldüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin güldüğünü görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla gülmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir