AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin güldüğünü görmek

Kahve falında başka birinin güldüğünü görmek

Kahve falında başka birinin güldüğünü görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Kahve falında başka birinin güldüğünü görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında başkalarının güldüğünü görmek sorunların hallolacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlarken gülmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gülmek sevinmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin güldüğünü görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadan gülmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Kahve falında oynamak gülmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir