AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle gülmek

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek hedefine çok kolay ulaşacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye gülmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin güldüğünü görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye gülmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin güldüğünü görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle gülmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir