AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölürken gülmek

Kahve falında ölürken gülmek

Kahve falında ölürken gülmek tartışmaların sonlandırılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, iş için gurbete gidileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, üzerinde kafa yoracağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölürken gülmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında ölülerin güldüğünü görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin güldüğünü görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle gülmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün güldüğünü görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün güldüğünü görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye gülmek dünya malının çoğalacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölürken gülmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda gülmek hile ile mal elde etmeye, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir