Kahve falında kendine güldüğünü görmek

Kahve falında kendine güldüğünü görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında kendine güldüğünü gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında ağlamak gülmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kazancın devamlı olacağına işaret eder.

Kahve falında güldükten sonra ağlamak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun güldüğünü görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla gülmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalandan gülmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının güldüğünü görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında ölürken gülmek maddi olarak zorluk çekileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok gülmek işlerinin bir anda bozulacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir