AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle gülmek

Kahve falında ölmüş biriyle gülmek

Kahve falında ölmüş biriyle gülmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarının sürekli artacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle gülmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında gülmek atmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan gülmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin güldüğünü görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet eder.

Kahve falında yüze gülmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işarettir.

Kahve falında sinirden gülmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Kahve falında katılarak gülmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şakaya gülmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle gülmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir