AnaSayfa / Genel / Kahve falında güllü sabun görmek

Kahve falında güllü sabun görmek

Kahve falında güllü sabun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güllü sabun gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Kahve falında güllü sabun görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gül sabunu görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında köy sabunu görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında sabun yapmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne sabun sürmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, iyi habere rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sabunu görmek gülen yüzünün de solacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, canının derdine düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir