AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, istediği oranda da eğleneceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında sabunla banyo yapmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında banyoda sabun görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo sabunu görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda sabunlu kalmak işinde çok büyük adımlar atacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden yeşil sabun almak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işlere nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sabunla yıkamak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil beyaz sabun görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir