AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek sabunu görmek

Kahve falında bebek sabunu görmek

Kahve falında bebek sabunu görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında bebek sabunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bebek sabunu görmek imkânsızı başaracağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sabun ve havlu görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalettir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak zor günlerin biteceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sabunla banyo yapmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında sabun koklamak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sabunla yıkamak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabuna basmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir