AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül sabunu görmek

Kahve falında gül sabunu görmek

Kahve falında gül sabunu görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, her anlamda şifa bulmaya, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında gül sabunu gördüyseniz:

  • Size sunulan seçenekler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında gül sabunu görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında güllü sabun görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun yaptığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ev sabunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla yıkamak sorunlarının sürekli artacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil sabun yemek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında birinden yeşil sabun almak çok mutsuz olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir