AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy sabunu görmek

Kahve falında köy sabunu görmek

Kahve falında köy sabunu görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güveninin artacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yönetici makamına geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köy sabunu gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Kahve falında köy sabunu görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında köy evinde olduğunu görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köyde ev almak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy bakkalı görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında köyden çıkmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köyde gezmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında kendini köy evinde görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında köy cami görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir