AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok perde görmek

Kahve falında çok perde görmek

Kahve falında çok perde görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalettir.

Kahve falında çok perde gördüyseniz:

  • Başlamak üzere olan bir macerayı test edebilirsiniz.

Kahve falında örgü perde görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nakışlı perde görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında tül perde yakmak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdenin yırtıldığını görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında parlak perde görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında tül beyaz perde görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi perde görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında temiz perde görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir