AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülle oynamak

Kahve falında gülle oynamak

Kahve falında gülle oynamak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çevrenizden takdir görmeye delalettir.

Kahve falında gülle oynamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında gülle oynamak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk güller görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah güller görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güllerin içinde olmak en önemli anlarda destek görüleceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı güller toplamak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ettiği zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı güller almak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir