AnaSayfa / Genel / Kahve falında güler yüzlü görmek

Kahve falında güler yüzlü görmek

Kahve falında güler yüzlü görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında güler yüzlü gördüyseniz:

  • İşle ilgili aktivitelere katılmanız durumunda popülariteniz artacak.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü olmak bolluk ve bereketin artacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine alamet eder.

Kahve falında güler yüzlü bebek görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülen yüz görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir