AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulan düğün görmek

Kahve falında bozulan düğün görmek

Kahve falında bozulan düğün görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında bozulan düğün gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bozulan düğün görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  inanılır.

Kahve falında bozyılan görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık bozulması görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında murat bozuu görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yiyecek görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç bozmamak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonun bozulması görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir