AnaSayfa / Genel / Kahve falında murat bozuu görmek

Kahve falında murat bozuu görmek

Kahve falında murat bozuu görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, para yatıracağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, yüzünü güldüreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında murat bozuu gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında murat bozuu görmek şifa bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalet eder.

Kahve falında murat boz görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, azalacağına işarettir.

Kahve falında murat ismini görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında murada ermek vefakar bir insan olunacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında murat ismini duymak ekmeğinin ve kazancının artacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında murat görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, maddi gücünün eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında murat ismi duymak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Kahve falında muradını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir