AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boz yılan görmek

Kahve falında büyük boz yılan görmek

Kahve falında büyük boz yılan görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, dileklerinin de kabul olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük boz yılan gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında büyük boz yılan görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boz yılan öldürmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında bozulmuş patates görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlıgın bozulmasını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş salatalık görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere alamet etmektedir.

Kahve falında bozulan düğün görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında boz inek görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir