AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızartma yağı görmek

Kahve falında kızartma yağı görmek

Kahve falında kızartma yağı görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında kızartma yağı gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Kahve falında kızartma yağı görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında balık yağı yemek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sana yağı yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hacı yağı görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında gül yağı görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yağı görmek kul hakkına girmeyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yağışlı hava görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dolu yağışı görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir