AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden su istemek

Kahve falında anneden su istemek

Kahve falında anneden su istemek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında anneden su istemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında anneden su istemek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneden helallik istemek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneden yardım istemek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinden yardım istemek kısmetlerinin bollaşacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında anne olmak istemek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında annesinden helallik istemek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında anneden ekmek istemek işlere nazar değeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında anneden yardım istemek parasal kaygılardan kurtulacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir