AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından su istemek

Kahve falında arkadaşından su istemek

Kahve falında arkadaşından su istemek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, giden birinin geri döneceğine, kafasının da rahat edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, talihin yüze güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından su istemek gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşından su istemek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından yardım istemek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşından yardım istemek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında arkadaştan borç istemek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşından para istemek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yardım istediğini görmek alim ve bilge insan olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaştan yardım istemek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gül suyu istemek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir