Kahve falında gül istemek

Kahve falında gül istemek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, fakirleşeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, alanında marka bir isim olacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında gül istemek gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında gül suyu istemek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında gül istemek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin arabayı almak kazancın az da olsa yitirileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında birinden çorap istemek kafasının da rahat edeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet eder.

Kahve falında komşudan soğan istemek büyük bir karar verileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında benden yardım istemek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini istemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında iğne iplik istemek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir