AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin su istediğini görmek

Kahve falında birinin su istediğini görmek

Kahve falında birinin su istediğini görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, bunun farkına varacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin su istediğini gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Kahve falında turşu suyu istemek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında soğuk su istemek geçim derdinin sona ereceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında bir bardak su istemek önemli bir makama terfi alacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gül suyu istemek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından su istemek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında su istemek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek istemek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir