AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın peşinden koşmak

Kahve falında arabanın peşinden koşmak

Kahve falında arabanın peşinden koşmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında arabanın peşine koşmak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalettir.

Kahve falında bir arabanın peşinden koşmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trenin peşinden koşmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak keyifli sohbetler edeceğine, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun peşinden koşmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında at peşinde koşmak ibadete ağırlık verileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının peşinden koşmak şüpheli bir olay yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir