AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül biçmek

Kahve falında gül biçmek

Kahve falında gül biçmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yeni kararlar alınacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet eder.

Kahve falında gül biçmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında gül biçmek çok iyi bir kariyer edineceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biçerle ekin biçmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik biçmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında tırpanla ot biçmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orakla buğday biçmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz biçmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çimen biçmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir