AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübrenin içine düşmek

Kahve falında gübrenin içine düşmek

Kahve falında gübrenin içine düşmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, yanlış seçimler yapacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gübrenin içine düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında gübreye düşmek saygının hiç eksik olmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, düşünmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında gübrenin içine düşmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında kuru gübre görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına inanılır.

Kahve falında köpek gübresi görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında davar gübresi görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gübreli toprak görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, şan şöhret kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında insan gübresi görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir