AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri şapka görmek

Kahve falında gri şapka görmek

Kahve falında gri şapka görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri şapka gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Kahve falında gri şapka görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Kahve falında kürklü şapka görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz şapkası görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz şapka örmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni şapka görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında şapka takan birini görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında renkli şapka görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir