AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli şapka görmek

Kahve falında renkli şapka görmek

Kahve falında renkli şapka görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında renkli şapka gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Kahve falında renkli şapka görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk şapka görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli şapkalar görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Kahve falında renkli şapka takmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, maddi güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşçı şapkası görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında şapka vermek kısmetin açılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılbaşı şapkası görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir