Kahve falında ölmüş birinin yüzünü görmemek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü görmemek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü mavi görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak kötü durumlara düşeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü kararmış görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde yüzerek birini kurtarmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kızarıklıklar görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü değişmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top