AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzerek birini kurtarmak

Kahve falında denizde yüzerek birini kurtarmak

Kahve falında denizde yüzerek birini kurtarmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzerek birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında denizde yüzerek birini kurtarmak konfor içinde olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzerken birini kurtarmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzerek birini kurtarmak iyi geçineceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında denizde bebek kurtarmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden birini kurtardığını görmek ağır günler geçireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalettir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde can kurtarmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir