AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri palto görmek

Kahve falında gri palto görmek

Kahve falında gri palto görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, güzel ameller işleyeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gri palto gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Kahve falında gri palto görmek maddi anlamda güçleneceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında gri palto giymek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kışlık palto görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında palto asmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi palto görmek net bir bakış açısı kazanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun palto giymek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor palto görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında palto unutmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir