AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor palto görmek

Kahve falında mor palto görmek

Kahve falında mor palto görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, ticaret hayatına atılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor palto gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Kahve falında mor palto giymek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor palto görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında sarı palto görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil palto görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni palto görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri palto görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, rakiplerin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun palto giymek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah paltolu adam görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir